Alıntı:
serkiymaz´isimli üyeden Alıntı
serkan kardeşim hayatında kaç sefer oy attın sen kaç hükümetin icraatına aklın yetiyor.evde annenin,babanın veya misafirlikteki konuşmalarlamı siyaset yapıyosun.var sen benden daha bilgili ol,dünyadan bihaber ol ama önce vatana millete hayırlı bi evlat ol... |
serkıymaz, kaç sefer oy kullandın diye bir soru olamaz oy kullanmanın tecrübesimi var, doğru söylemişsin akp nin icratlarına aklım ermiyor bir insan nasıl olurda kendi vatanına ihanet içinde bulunur üzerine yemin ettiği anayasanın değişmez hükümlerini çeşitli hilelerle yok etmeye çalışır, işte buna anlam veremiyorum. Seni akp nin 4 kurucusundan biri olan Abdüllatif Şener in konuşmalarını (itiraflarını) dinlemeye devet ediyorum...akp nin nasıl hatalar yaptığını ekonomide bankaların % 50 den fazlasının yabancıların eline nasıl geçtiğini ve ülkedeki ciddi bir kriz thlikesinin olduğunu yalnız biz değil akp nin 4 kurucusundan biri söylüyor, sizler bu gerçekleri görmezsiniz tabi, çünkü çevresindeki bilinçsiz kişilerle bilgisi olmayan kişilerin konuşmalarını dinliyerek siyaset yapanlar sizlersiniz kendi yaptığınız işleri doğru düzgün araştırıp öğrenen kişilerin üzerine atmayın...
gerçekleri takip etmek istiyorsan eğer seni Kanaltürk, Skytürk, Habertürk, ART gibi kanalları izlemeye davet ediyorum internet sitelerini için yönetim izin verirse onuda veririm...
Bu konununda fazla uzamasını istemem tatsızlığa sebep olabilir, sonuçta hepimiz bu toprağın evlatlarıyız birgün saf düşüncelerle akp yi savunanlarda gerçekleri görecek...