Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-02-2008, 02:20 PM   #22 (permalink)
TopRaK
Aktif Üye

TopRaK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 9
Rep Derecesi : TopRaK is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ŞEHİT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Elif Sana Hatirlatirim Atatürkün Partisi Chp,ismet Inönü Başkanliği Zamaninda Ezan Türkçe Okutulmuştu.erzurumda Açik Cami Bir Tane Vardi.diğer Camiler Ise Ahir Veya Başka Işler Amaciyla Kullaniliyordu.bu Mudur Atatürkün Partisi?atatürk Bile Islami Iyi Yönde Belirtmiştir.ben Anlamiyorum Chp Nasil Atatürkün Partisi Oluyor.

Tek Bir Parti Var O Da Akp
CHP gelse camilerimi kapatacak diyorsun, bizler kafirmiyiz, o camiler bizimde sadece sizlerin değil bizlerde gidip namazımızı kılıyoruz camilerde, Türkiye Cumhuriyeti kurulduktan buyana hangi cami kapatılmış birtane örnek gösteremezsiniz tarih bilgilerinide kontrol et öğrende konuş, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Türkiye Cumhuriyeti Laiktir, bu ülkede ne cami kapatılır nede kilise, herkes inancında özgürdür ve sadece kamusal alanda dini simgelerin (siyasi simgelerin) girmesi yasaktır.

Türkiyede dinden siyaset yapan zavallı partiler demek istiyorum bunlarında şuanki temsilcisi akp, en kolay yolu seçiyorlar, Türk halkını dinden vurmak kolay, bıraksınlar dinden siyaset yapmayı meydanlarda söyleyecek ne lafları olacak merak ediyorum. sizleri nasıl kandıracaklar ozaman...

Bizlerde inançlı insanlarız namazımızı kılarız orucumuzu tutarız, zekatımızı veririz, hac ca gideriz...tüm bunları yaparkende siyasete inancımızı karıştırmayız, o bizle Allah arasında, Ülke yönetimini dinsel alandan bağımsız yapmaya çalışırız, diyanet işleri hariç...

Müslümanlık sadece başını kapatmakla olmuyor, insanın vicdanından başlıyor, bu ülkedeki onca soyguna göz yumacaksın başını bağlayıp müslümanım diyeceksin, başı bağlı olmayanlarıda dinsizzlikle suçlayacaksın, yanı başında ırakda filistinde milyonlarca müslümanın katledilmesine göz yumacaksın, doğanın kirletilmesine, insan haklarına, emperyalistlerin halkları köleleştirme çabalarına, tayyip ve gül ün eşlerinin yaklaşık 1000 euro luk ipekten yapılmış giysilerine, başı örtülü altında vücudunun her tarafını belli eden elbiselerine ülkenin büyük bi çoğunluğu açlıkla mücadele ederken bişey demeyeceksin, cumhuriyetin her kazanımları tektek satılırken sesini çıkarmayacaksın, doğmamış çocuğun geleceğini çalan şerefsizlere dur demeyeceksin, komşusu aç yatarken milyardolarlık sözde müslümanlara bişey demeyeceksin, şehitlerimize saygı duymayıp kelle olarak adlandıran şahsa ne diyorsun sen haddini bil demeyeceksin.................eeeee ondan sonrada başını örtüp ben müslümanım diyeceksin....hadi bizi ve kendini kandırdında yaradanı nasıl kandıracaksın.......

TopRaK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla